VOOR:

Brood met truffelcreme met zonnebloem en poempoenpitten €4,-  [vegan]

Rodelinzensoep met griekseyogurt €5,50 [vegan mogelijk]

Bruschetta, auberginecompote en peperpeccarino €6,50

In rode biet gemarineerde zalm met knolremoulade en grissini €8,00

Salade gele biet, rabiola, pistache, radijs en notendressing  €7,50  [vegan mogelijk]

Antipasti: Plankje met een mix van diverse Italiaanse groentes, vlees, vis, kaas en brood €8,50 [vegan mogelijk]

Porchetta met rode koolsalade, dressing met appel en sultana €7,50


SPECIAL:
Plankje Antipasti, een mix van diverse Italiaanse groenten met brood, vlees en kaas € 8.50


TUSSEN: 

Ravioli gevuld met pompoen en truffel, citroen en parmezaan € 12.50


HOOFD:

Winterkabeljauw met schorseneren, cavelonero en salsa verde   € 17,50

Capponata met geroosterd brood, granaatappel en gerookte amandelen  [vegan] € 16,50

Gebakken eendenborst met witlof, zoete aardappel en fregola  € 18,50

Gnocchi, tallegiocreme, broccoli, hazelnoot, zwarte olijven € 17,50

Sentimana  Chefs Special (wisselt elke week) € 17,50

* 5 gangen verrassingsmenu van de keuken (geef door wat je wel en niet lust) € 35.-


DESSERT

Chocoladetaart met sinaasappelcaramel  €5,50

Pastel de nata  €3,50

Bananen cheesecake [vegan] €5,50

Kaasplankje: tallegio bio, capretta blu, robiola, en panne de carasau  €9,50

 Scroppino, citroenijs, prosecco, wodka €6,00