VOOR:

Brood met truffelcreme met zonnebloem en poempoenpitten €4,-  [vegan]

Rodelinzensoep met griekseyogurt €5,50 [vegan mogelijk]

Bruschetta, tallegio, peer en pecannoten €6,50

Kabeljauwrillettes , bagnacaudamayo , bloemkool, radijs, grissini €7,50

Salade chioggiabiet, gorgonzola, hazelnoot, bloedsinaasappel, radicchio  €7,50

Antipasti: Plankje met een mix van diverse Italiaanse groentes, vlees, vis, kaas en brood €8,50 [vegan mogelijk]

Italiaans geroosterd buikspek, cannelinicreme, tomaten-venkel compote €7,50


SPECIAL:
Plankje Antipasti, een mix van diverse Italiaanse groenten met brood, vlees en kaas € 8.50


TUSSEN: 

Ravioli gevuld met feta en pommedori, citroen en parmezaan ( 9 st.) €9.00


HOOFD:

Canneloni van zalm, ricotta en spinazie, witte wijnsaus, venkelsalade € 17,50

Ravioli gevuld met feta, pommedori, citroen en parmezaan (15 st) € 15,00

Gepofte pompoen, vegan ricotta, gegrilde romanesco, zoetzure bloemkool (vegan) € 16,50

Rundersucade, pastinaakcrème, cavellonero, truffeldressing € 18,50

Gnocchi, tamme kastanjepesto, schorseneren, spruitjesblad, peperpeccarino € 17,50

Sentimana  Chefs Special (wisselt elke week) € 17,50

* 5 gangen verrassingsmenu van de keuken (geef door wat je wel en niet lust) € 35.-


DESSERT

Chocoladetaart met frambozensaus, witte chocoladecrumble €5,50

Gepocheerde peer, hazelnoot, bosbessenijs en crème de cassis (vegan) €5,50

Pastel de nata  €3,50

Kaasplankje: tallegio bio, gorgonzola, bastardo del grappa, dadel/walnootcompote €9,50

 Scroppino, citroenijs, prosecco, wodka €6,00