VOOR:

Brood, truffelcrème,  zonnebloem- en pompoenpitten  €4,-  

Pompoensoep met amaretti en parmezaan  €5,50 [vegan mogelijk]

Bruschetta, calabrese en provolone €6,50

Albacore tonijn, artisjokcreme, antiboisse, grissini, €8,50

Salade van roodlof, gele biet, geroosterde ricotta, croutons en bagnetto verde €7,50

Antipasti: Plankje met een mix van diverse Italiaanse groentes, vlees, vis, kaas en brood €8,50 [vegan mogelijk]

Steak tartare, brioche, worcestermayonaise, postelein €8,00


SPECIAL:
Plankje Antipasti, een mix van diverse Italiaanse groenten met brood, vlees en kaas € 8.50


TUSSEN: 

Ravioli, vegan, gevuld met pastinaak en rucola, romanesco, rode ui ( 9 st.) €9.00


HOOFD:

Winterkabaljauw met cimi di rapa, kreeftensaus en beukenzwam. € 18,50

Ravioli, vegan, gevuld met pastinaak en rucola, romanesco, rode ui (15 st) € 15,00

Hollandse lamsschouder, doperwtenpuree, muntpesto, fregola . € 18,50

Spinaziegnocchi, wortel, bosui, hazelnoot en gorgonzolasaus  € 17,50

Gnocchi, tamme kastanjepesto, schorseneren, spruitjesblad, peperpeccarino € 17,50

Sentimana  Chefs Special (wisselt elke week) € 17,50

* 5 gangen verrassingsmenu van de keuken (geef door wat je wel en niet lust) € 35.-


DESSERT

Chocoladetaart met frambozensaus, witte chocoladecrumble €5,50

Ananas in specerijen, cocosyoghurt, pistache (vegan) €5,50

Walnotenijs, caramel en pinda €5,50

Kaasplankje: tallegio bio, gorgonzola, bastardo del grappa, dadel/walnootcompote €9,50

 Scroppino, citroenijs, prosecco, wodka €6,00